Bedrijfsunits Richelleweg

Soesterberg, Bedrijfsruimte Soesterberg

Op het nieuwe bedrijventerrein langs de A28 aan de Richelleweg in Soesterberg maakt de gemeente Soest plaats voor kleinere bedrijven. Het initiatief komt van het bedrijf R.I de Vries & Partners uit Soesterberg. In januari 2017 zijn 12 flexibele en te schakelen units met een omvang vanaf 126 m² in twee lagen opgeleverd.

Een prachtige kans voor lokale en regionale bedrijven voor vestiging op een toplocatie! Het is dé oplossing voor bedrijven met een beperkte omvang die op zoek zijn naar zelfstandige, representatieve ruimte op een centraal gelegen locatie met goede verbindingen.

Voorzitter Rob Tuizenga van het ondernemersnetwerk ONS in Soesterberg is enthousiast dat het bedrijventerrein aan de Richelleweg bereikbaar wordt voor kleinere bedrijven: “Het is voor Soesterberg een zeer welkome ontwikkeling dat het nieuwe bedrijventerrein aan de Richelleweg nu de hekken opent voor kleinere bedrijfsunits. Ook wanneer enkele kleine schapen over de dam zijn, volgen er meer. ”

De units liggen op een bijzonder gunstige locatie en zijn goed bereikbaar. Reeds vestigden zich de internationaal opererende bedrijven Vertex-Dental en Hypsos en de Hollandse IJzerwarenhanden op het kant-en-klare bedrijventerrein.

Terug naar het overzicht